Casa     Sejer
Eget hus med privat pool

NEDERST PÅ SIDEN SE ARTIKEL OM COMPETA

Competa er en charmerende hvid malet maurerisk landsby i Axarquía området øst for Malaga. Den er beliggende i 600 meters højde og 18 km fra Middelhavet. Det tager ca. ½ time at køre til den nærmeste strand og yderligere ½ time til lufthavnen. Competa har ca. 3500 indbyggere og har udover lokal spansk charme mange nordeuropæiske turister og ”snowbirds”. Dette gør at du altid kan finde en åben restaurant.

Byen er spændende med labyrinter af stejle smalle gader og pladser. Der er små købmænd med friskbagt morgenbrød, ejendomsmæglere, mindre supermarkeder, turistbureau og butikker der sælger vandrer udstyr og kan arrangere guidede vandrer ture, samt udlejning af cykler. Naturparken ved Competa er perfekt til vandring og ture på mountainbike. Landevejene i området er meget benyttet af cykelryttere på grund af vejenes gode stand og mulighed for bjergtræning.  Der er en ny 25 meters indendørs svømmebasin og flere butikker, som sælger områdets stoltheder, hvilket er dessert vin og rosiner. Selvfølgelig er der barer og restauranter med mulighed for menu del dia eller tapas til en billig penge.

Årets højdepunkt er Noche del Vino midt i august ligesom byfesten midt i juli er en larmende men også spændende spansk begivenhed. Alle landsbyer i området har deres egne markeder og byfester på forskellige tidspunkter.

Har du behov for et større eller billigere udvalg bør du handle ind i et af de store indkøbscenter eller Lidl og Aldi langs motorvejen.

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk